Huisgemaakt, met liefde en respect

GUSAMUSE

Yemek siparişi ver

IN ONZE EIGEN STIJL EN MET PASSIE

Iets te vieren?

Wij maken u een persoonlijk menu op naar uw wensen.

In take away of delivery


Wat biedt GUSAMUSE?

In eerste plaats, veel AMUSEment!

Geen traiteur, geen cateraar, maar GUSAMUSE is een beleving, soms met een hoek af

We koken voor u op locatie, een barbecue met een gevarieerd buffet, een verzorgd diner geserveerd aan tafel, een bedrijfsreceptie of een rijkelijk buffet voor een familiefeest, een kookworkshop of gewoon wortelstoemp met worst (en vleessaus in't putteke) voor uw gezin op donderdagavond.

In principe is geen vraag te gek, we verzorgen graag uw droomfeest zodat u kan genieten! We werken niet met vaste menu's maar luisteren naar uw wensen en maken zo een voorstel op en werken graag toe naar uw budget.

"Our secret ingredient is love"

Siparişinizi bize verin Yukarıdaki menümüze göz atınız veya bizi arayınız

Siparişinizi bize gönderin

Çalışma saatleri dışında yemek siparişleri alınamaz. Lütfen şu kısmı kontrol edin: açılış saatleri ve siparişinizi bize daha sonra gönderin

Lütfen adınızı girin.
Lütfen e-posta adresinizi girin.
Lütfen telefon numaranızı girin.
Lütfen mesajınızı girin.
Ödeme şeklini seçiniz Lütfen ödeme yönteminizi seçin.
Teslimat şeklini seçiniz Lütfen teslimat yönteminizi seçin.
Lütfen sokağınızı ve numaranızı girin
Lütfen posta kodunuzu girin
Lütfen şehrinizi girin
Sorularınız için bize bu numaradan ulaşabilirsiniz +32486869064
Mesajınız gönderildi. Size kısa sürede dönüş yapacağız.
Mesaj gönderilemedi

Lokasyon

Haritayı görüntülemek için tıklayın

IP adresiniz Google Haritalar'a gönderilecek.

De Brouwerstraat 32, 3300 Tienen, Belçika

Bizim açılış saatleri

Pazartesi
08:00 – 23:00
Salı
08:00 – 23:00
Çarşamba
08:00 – 23:00
Perşembe
08:00 – 23:00
Cuma
08:00 – 23:00
Cumartesi
08:00 – 23:00
Pazar
08:00 – 23:00

Hakkımızda

Wie is GUSAMUSE?

Wie is GUSAMUSE?

Gunter (aka Jean) en Saar

Onze vakkennis & koksdiploma hebben we gehaald in Hotelschool Spermalie te Brugge

(La répertoire de la cuisine)

Naar de Franse Alpen getrokken om daar de uitbating van luxe chalets te verzorgen

(snow, raclette & tartiflette)

In de AB Brussel, Saar in de zaal, Gunter/Jean in de keuken 

(rock & roll)

Eet-en praatcafé De wildeman ('11-'14) als uitbaters met veel goesting en liefde voor de mensen en verse producten

(topteam de Wildeman)

Golden links

Golden links

KDW Atelier

Handgemaakt keramiek en porselein

Sunduğumuz hizmetler

Her şey bir bakışta

Bize mesajınızı gönderin.

Lütfen adınızı girin.
Lütfen e-posta adresinizi girin.
Lütfen telefon numaranızı girin.
Lütfen konunuzu girin.
Lütfen mesajınızı girin.
Mesajınız gönderildi. Size kısa sürede dönüş yapacağız.
Mesaj gönderilemedi
Twitter_Logo_Blue