Huisgemaakt, met liefde en respect

GUSAMUSE

Order food

IN ONZE EIGEN STIJL EN MET PASSIE

Iets te vieren?

Wij maken u een persoonlijk menu op naar uw wensen.

In take away of delivery


Wat biedt GUSAMUSE?

In eerste plaats, veel AMUSEment!

Geen traiteur, geen cateraar, maar GUSAMUSE is een beleving, soms met een hoek af

We koken voor u op locatie, een barbecue met een gevarieerd buffet, een verzorgd diner geserveerd aan tafel, een bedrijfsreceptie of een rijkelijk buffet voor een familiefeest, een kookworkshop of gewoon wortelstoemp met worst (en vleessaus in't putteke) voor uw gezin op donderdagavond.

In principe is geen vraag te gek, we verzorgen graag uw droomfeest zodat u kan genieten! We werken niet met vaste menu's maar luisteren naar uw wensen en maken zo een voorstel op en werken graag toe naar uw budget.

"Our secret ingredient is love"

Order your food with us Check our menu above or give us a call

Send us your food ordering request

Food orders can not be done outside of opening hours. Please check our opening times and send us your order later

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your message.
Choose your payment method Please select your payment method.
Choose an ordering method Please select your delivery method.
Please enter your street and number
Please enter your post code
Please enter your city
If you have any questions give us a call at +32486869064
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.

Location

Click to display map

Your IP address will be sent to Google Maps.

De Brouwerstraat 32, 3300 Tienen, Belgium

Our opening times

Monday
08:00 AM – 11:00 PM
Tuesday
08:00 AM – 11:00 PM
Wednesday
08:00 AM – 11:00 PM
Thursday
08:00 AM – 11:00 PM
Friday
08:00 AM – 11:00 PM
Saturday
08:00 AM – 11:00 PM
Sunday
08:00 AM – 11:00 PM

About Us

Wie is GUSAMUSE?

Wie is GUSAMUSE?

Gunter (aka Jean) en Saar

Onze vakkennis & koksdiploma hebben we gehaald in Hotelschool Spermalie te Brugge

(La répertoire de la cuisine)

Naar de Franse Alpen getrokken om daar de uitbating van luxe chalets te verzorgen

(snow, raclette & tartiflette)

In de AB Brussel, Saar in de zaal, Gunter/Jean in de keuken 

(rock & roll)

Eet-en praatcafé De wildeman ('11-'14) als uitbaters met veel goesting en liefde voor de mensen en verse producten

(topteam de Wildeman)

Golden links

Golden links

KDW Atelier

Handgemaakt keramiek en porselein

Our services

Everything at a glance

Send us your message.

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue