Huisgemaakt, met liefde en respect

GUSAMUSE

Encomende online

IN ONZE EIGEN STIJL EN MET PASSIE

Iets te vieren?

Wij maken u een persoonlijk menu op naar uw wensen.

In take away of delivery


Wat biedt GUSAMUSE?

In eerste plaats, veel AMUSEment!

Geen traiteur, geen cateraar, maar GUSAMUSE is een beleving, soms met een hoek af

We koken voor u op locatie, een barbecue met een gevarieerd buffet, een verzorgd diner geserveerd aan tafel, een bedrijfsreceptie of een rijkelijk buffet voor een familiefeest, een kookworkshop of gewoon wortelstoemp met worst (en vleessaus in't putteke) voor uw gezin op donderdagavond.

In principe is geen vraag te gek, we verzorgen graag uw droomfeest zodat u kan genieten! We werken niet met vaste menu's maar luisteren naar uw wensen en maken zo een voorstel op en werken graag toe naar uw budget.

"Our secret ingredient is love"

Faça a sua encomenda online Consulte o nosso menu acima ou ligue-nos

Envie-nos o seu pedido

As encomendas não podem ser efetuadas fora do horário de funcionamento. Verifique o nosso horário e envie-nos o seu pedido mais tarde. Horário de funcionamento e envie-nos o seu pedido mais tarde

Introduza o seu nome.
Introduza o seu endereço de e-mail.
Introduza o seu número de telefone.
Introduza a sua mensagem.
Escolha o seu método de pagamento Selecione o seu método de pagamento.
Escolha um método de aquisição do pedido Selecione o método de entrega.
Introduza o nome da rua e número
Introduza o seu código postal.
Introduza a sua cidade.
Se tiver alguma dúvida, ligue-nos para +32486869064
A sua mensagem foi enviada. Iremos contactá-lo o mais rapidamente possível.
Falha ao enviar a mensagem.

Localização

Clicar para apresentar o mapa

O seu endereço de IP será enviado para o Google Maps.

De Brouwerstraat 32, 3300 Tienen, Bélgica

Os nossos Horário de funcionamento

Segunda
08:00 – 23:00
Terça
08:00 – 23:00
Quarta
08:00 – 23:00
Quinta
08:00 – 23:00
Sexta
08:00 – 23:00
Sábado
08:00 – 23:00
Domingo
08:00 – 23:00

Sobre nós

Wie is GUSAMUSE?

Wie is GUSAMUSE?

Gunter (aka Jean) en Saar

Onze vakkennis & koksdiploma hebben we gehaald in Hotelschool Spermalie te Brugge

(La répertoire de la cuisine)

Naar de Franse Alpen getrokken om daar de uitbating van luxe chalets te verzorgen

(snow, raclette & tartiflette)

In de AB Brussel, Saar in de zaal, Gunter/Jean in de keuken 

(rock & roll)

Eet-en praatcafé De wildeman ('11-'14) als uitbaters met veel goesting en liefde voor de mensen en verse producten

(topteam de Wildeman)

Golden links

Golden links

KDW Atelier

Handgemaakt keramiek en porselein

Os nossos Serviços

Uma única visualização

Envie-nos a sua mensagem.

Introduza o seu nome.
Introduza o seu endereço de e-mail.
Introduza o seu número de telefone.
Introduza o assunto.
Introduza a sua mensagem.
A sua mensagem foi enviada. Iremos contactá-lo o mais rapidamente possível.
Falha ao enviar a mensagem.
Twitter_Logo_Blue