Huisgemaakt, met liefde en respect

GUSAMUSE

Ordina il cibo

IN ONZE EIGEN STIJL EN MET PASSIE

Iets te vieren?

Wij maken u een persoonlijk menu op naar uw wensen.

In take away of delivery


Wat biedt GUSAMUSE?

In eerste plaats, veel AMUSEment!

Geen traiteur, geen cateraar, maar GUSAMUSE is een beleving, soms met een hoek af

We koken voor u op locatie, een barbecue met een gevarieerd buffet, een verzorgd diner geserveerd aan tafel, een bedrijfsreceptie of een rijkelijk buffet voor een familiefeest, een kookworkshop of gewoon wortelstoemp met worst (en vleessaus in't putteke) voor uw gezin op donderdagavond.

In principe is geen vraag te gek, we verzorgen graag uw droomfeest zodat u kan genieten! We werken niet met vaste menu's maar luisteren naar uw wensen en maken zo een voorstel op en werken graag toe naar uw budget.

"Our secret ingredient is love"

Ordina il cibo da noi Consulta il nostro menu qua sopra o chiamaci

Mandaci il tuo ordine

Gli ordini possono essere effettuati solo negli orari di apertura del locale. Verificare gli orari di apertura e inviare l’ordine in un secondo momento

Inserire il proprio nome.
Inserire l’indirizzo e-mail.
Inserire il proprio numero di telefono.
Inserire il messaggio.
Scegliete il metodo di pagamento Selezionare il metodo di pagamento.
Scegli un tipo d'ordine Selezionare il metodo di consegna.
Inserire strada e numero civico
Inserire il codice postale
Inserire la città
Per qualsiasi domanda, chiamateci al +32486869064
Il messaggio è stato inviato. La contatteremo presto.
Impossibile inviare il messaggio

Posizione

Fai clic per visualizzare la mappa

Il tuo indirizzo IP sarà inviato a Google Maps.

De Brouwerstraat 32, 3300 Tienen, Belgio

I nostri orari di apertura

Lunedì
08:00 – 23:00
Martedì
08:00 – 23:00
Mercoledì
08:00 – 23:00
Giovedì
08:00 – 23:00
Venerdì
08:00 – 23:00
Sabato
08:00 – 23:00
Domenica
08:00 – 23:00

Chi Siamo

Wie is GUSAMUSE?

Wie is GUSAMUSE?

Gunter (aka Jean) en Saar

Onze vakkennis & koksdiploma hebben we gehaald in Hotelschool Spermalie te Brugge

(La répertoire de la cuisine)

Naar de Franse Alpen getrokken om daar de uitbating van luxe chalets te verzorgen

(snow, raclette & tartiflette)

In de AB Brussel, Saar in de zaal, Gunter/Jean in de keuken 

(rock & roll)

Eet-en praatcafé De wildeman ('11-'14) als uitbaters met veel goesting en liefde voor de mensen en verse producten

(topteam de Wildeman)

Golden links

Golden links

KDW Atelier

Handgemaakt keramiek en porselein

I nostri servizi

Contatti in breve

Ci invii un messaggio.

Inserire il proprio nome.
Inserire l’indirizzo e-mail.
Inserire il proprio numero di telefono.
Inserire l’oggetto.
Inserire il messaggio.
Il messaggio è stato inviato. La contatteremo presto.
Impossibile inviare il messaggio
Twitter_Logo_Blue