Huisgemaakt, met liefde en respect

GUSAMUSE

Commander en ligne

IN ONZE EIGEN STIJL EN MET PASSIE

Iets te vieren?

Wij maken u een persoonlijk menu op naar uw wensen.

In take away of delivery


Wat biedt GUSAMUSE?

In eerste plaats, veel AMUSEment!

Geen traiteur, geen cateraar, maar GUSAMUSE is een beleving, soms met een hoek af

We koken voor u op locatie, een barbecue met een gevarieerd buffet, een verzorgd diner geserveerd aan tafel, een bedrijfsreceptie of een rijkelijk buffet voor een familiefeest, een kookworkshop of gewoon wortelstoemp met worst (en vleessaus in't putteke) voor uw gezin op donderdagavond.

In principe is geen vraag te gek, we verzorgen graag uw droomfeest zodat u kan genieten! We werken niet met vaste menu's maar luisteren naar uw wensen en maken zo een voorstel op en werken graag toe naar uw budget.

"Our secret ingredient is love"

Commander en ligne Consultez notre menu ci-dessus ou appelez-nous

Envoyez-nous votre commande en ligne

Les commandes de repas ne peuvent pas se faire en dehors des heures d'ouverture. Veuillez consulter nos Horaires d'ouverture et nous envoyer votre commande plus tard.

Saisissez votre nom.
Saisissez votre adresse e-mail.
Saisissez votre numéro de téléphone.
Saisissez votre message.
Choisissez votre moyen de paiement Choisissez votre moyen de paiement.
Choisissez une méthode de commande Choisissez votre mode de livraison.
Saisissez le nom et le numéro de votre voie
Saisissez votre code postal
Saisissez votre ville
Si vous avez des questions, appelez-nous au +32486869064
Votre message a été envoyé. Nous vous répondrons prochainement.
Échec de l'envoi du message

Accès

Cliquer pour afficher la carte

Votre adresse IP sera envoyée à Google Maps.

De Brouwerstraat 32, 3300 Tienen, Belgique

Nos Horaires d'ouverture

Lundi
08:00 – 23:00
Mardi
08:00 – 23:00
Mercredi
08:00 – 23:00
Jeudi
08:00 – 23:00
Vendredi
08:00 – 23:00
Samedi
08:00 – 23:00
Dimanche
08:00 – 23:00

À propos de nous

Wie is GUSAMUSE?

Wie is GUSAMUSE?

Gunter (aka Jean) en Saar

Onze vakkennis & koksdiploma hebben we gehaald in Hotelschool Spermalie te Brugge

(La répertoire de la cuisine)

Naar de Franse Alpen getrokken om daar de uitbating van luxe chalets te verzorgen

(snow, raclette & tartiflette)

In de AB Brussel, Saar in de zaal, Gunter/Jean in de keuken 

(rock & roll)

Eet-en praatcafé De wildeman ('11-'14) als uitbaters met veel goesting en liefde voor de mensen en verse producten

(topteam de Wildeman)

Golden links

Golden links

KDW Atelier

Handgemaakt keramiek en porselein

Nos services

Informations pratiques

Envoyez-nous un message.

Saisissez votre nom.
Saisissez votre adresse e-mail.
Saisissez votre numéro de téléphone.
Saisissez un objet.
Saisissez votre message.
Votre message a été envoyé. Nous vous répondrons prochainement.
Échec de l'envoi du message
Twitter_Logo_Blue